avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara minor, desi tatal nu are un venit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara minor, desi tatal nu are un venit declarat sau stabil

Buna seara !In dosarul de divort ca si capat de cerere este pensia alimentara. Dar tatal nu are venituri declarate asa cum sunt eu angajata la o firma, el are o firma la care el este administrator, dar in acte este un angajat de-al lui. Viitorul ex-sot este cetatean strain , intrebarea este cum va stabili instanta care este suma pt pensia alimentara ?Si o alta intrebare este posibil sa isi obtina viza de sedere pe motiv ca are un copil minor si sa fiu "nevoita sa il ajut" de dragul copilului, pt a ramane in tara. Inainte de casatoria cu mine, isi obtinea viza de sedere pe baza afacerilor. Dupa ce ne-am casatorit si-a luat viza de sedere pt ca era casatorit cu cetatean roman( intregirea familiei sau cam asa ceva). Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:56, 11 Noiembrie 2016
Daca nu are venituri sau venitul lui e minim, pensia se va raporta la salariul minim net pe ec.
Poate obtine viza daca are un copil minor sau din alte motive, dvs nu il ajutati in niciun fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces stabilire pensie alimentara - renuntare anaana3 anaana3 Buna ziua, Am un copil in urama unei relatii de concubinaj. Desi stia de existenta copilului il recunoaste 9 ani mai tarziu. In acest timp nu participa in ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere in ro Damla Damla Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am avut o relatie cu cetatean turc in urma careia am un copil. Copilul este recunoscut de tatal ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere in ro pentru cetateni turci marinelacotta marinelacotta Am rugamintea daca imi puteti spune care sunt actele necesare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania pentru niste cetateni turci care detin viza tip ... (vezi toată discuția)