avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Aplicare OUG retroactiv
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Aplicare OUG retroactiv

Buna ziua,

As dori sa stiu daca exista o regula de principiu privind aplicarea retroactiva a legilor sau ordonantelor de urgenta.

Eu am depus dosar pentru o autorizatie de construire la Primaria Sector 1. Intre timp s-a emis o ordonanta care face ca autorizatiile pentru strada mea sa fie date de Primaria Generala Bucuresti. Acum am primit instiintare ca trebuie sa imi solutionez cererea la PMB. Este corect dpdv legal? Nu ar trebui sa se solutioneze toate cererile existent si doar cererile depuse din ziua intrarii in vigoare a ordonantei sa "mearga" pe ordonanta?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Sorin_mi , utilizator 12:28, 6 Martie 2017
Buna ziua,

Ar putea cineva sa imi raspunda, va rog!

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie fara autorizatie Dany32 Dany32 Buna ziua! As dori sa stiu daca constructia unui garaj necesita autorizatie,daca da,de cine trebuie eliberata? Si daca acea constructie este ridicata fara ... (vezi toată discuția)
Autorizatie imprejmuire drserge drserge Am un dosar depus la primaria capitalei pentru imprejmuirea proprietatii, situata in sectorul 4, zona protejata. Proprietatea provine din iesirea din ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica Zabriela Zabriela Buna ziua, blocul in care locuiesc este in reabilitate termica, eu locuiesc la parter si am construit un balcon care este in curs de autorizare (am urbanism, ... (vezi toată discuția)