avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... clauza de confidentialitate si neconcurenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

clauza de confidentialitate si neconcurenta

Buna ziua,

Doresc sa va adresez o intrebare legata de urmatoarea speta:

Un angajat poate recomanda pentru posturile vacante ale actualei societati fosti colegi de la o societatea unde a lucrat in trecut in acelasi domeniu de activitate? Acesti fosti colegi in urma interviurilor accepta oferta actualei societati.

Exista aici un conflict de interese legat de clauza de confidentialitate si neconcurenta?

Poate fosta societate sa conteste aceste clauze? si in ce conditii?

Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati cu o problema marius3271 marius3271 Numele meu este marius si pana nu de mult am lucrat intr-o societate comerceala de unde am fost dat afara pentru ca am facut o lucrare. Firma la care am lucrat ... (vezi toată discuția)
Intrebare de 100 de puncte albistur1981 albistur1981 Va salut, Am o intrebare care nu prea imi da pace de ceva timp si cand am gasit acest forum m-am simtit usurat in speranta ca cineva imi poate raspunde. Sa ... (vezi toată discuția)
Clauza confidentialitate miguelanhel miguelanhel am lucrat la o societate pe o functie de conducere pe o perioada de 8 luni iar ulterior am primit o oferta de munca mult mai buna din punct de vedere financiar ... (vezi toată discuția)