avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Am lucrat în Italia din 2003 cu acte în regulă. Acum am 60 ani și vreau să merg în pensie. Pentru acesta m am adresat casei de pensii arondate care mi a înregistrat dosarul în dată de 23 /05/2016 si cererea către oficiul de muncă italian , spunandu mi ca dosarul va fi soluționat după primirea răspunsului din Italia. Cererea a fost trimisă abia la sfârșitul lunii septembrie , dar între timp au soluționat dosarului prin respingere pe motiv de vechime minima incompletă.Astept si acum răspuns din Italia și nu știu dacă dosarul meu mai este spre soluționare sau respins si ce pot face acum ?

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac? pascarumanole pascarumanole Buna seara.Sunt nascut pe 23 martie 1958.La aceasta varsta nu ma mai angajeaza nimeni.Pe 26 martie 2018 am decis sa ma pensionez.Am depus dosarul de pensionare ... (vezi toată discuția)
Cerere de pensionare la limitata de varsta fara nici un raspuns dupa 7 luni de la depunere aurelh aurelh Buna ziua! La sfarsitul anului 2013 am depus o cerere de pensionare anticipata. Dupa doua luni, reangajandu-ma am solicitat suspendarea pensiei ... (vezi toată discuția)
Pensie ionel69 ionel69 buna ziua..sunt nascuta in 5.04.1955 am varsta 60 ani si o luna am lucrat in sectorrul minier 9 ani in gr 1 si in italia 12 ani ca badante.va intreb anii ... (vezi toată discuția)