avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dobanzi datorate dupa cesionare creanta (credit ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dobanzi datorate dupa cesionare creanta (credit bancar) ?

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu informatii referitoare la modul de calcul al dobanzii pentru un contract de credit bancar, dupa ce a fost cesionat catre o firma de recuperare creante? Poveste este urmatoarea:
In 2006, o persoana fizica ia un credit de nevoi personale de la banca. Pentru care achita cateva rate. In 2007, banca declara creditul exigibil si isi recupereaza prejudiciul de la societatea de asigurari (din acelasi grup).
Societatea de asigurari cesioneaza creanta la o firma de recuperari creante.
Intrebarea mea este: dupe cesionarea creantei, se aplica aceeasi dobanda ca in contractul initial? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cesionarea creantei bancare andresclaudia andresclaudia am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu creditele cesionate de banci? cordis claudia cordis claudia acum dupa noile reglementari bancare,ce se intampla cu creditele cesionate de banci catre firmele de recuperare?pentru aceste firme nu s-au stabilit niste ... (vezi toată discuția)
Executat silit apoi cesionat mgyom mgyom Salut, Ar dori un raspuns la o intrebare. Am luat un credit auto in 2008 de la o banca pe care dupa un timp nu l-am mai putut plati din motivul ca am fost ... (vezi toată discuția)