avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inregistrare camera video (auto) dusa la politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inregistrare camera video (auto) dusa la politie

Buna seara,
Cine ma poate lamuri in urmatoarea situatie : Am montata pe masina o camera auto, daca ma duc cu filmarile la politie au obligatia sa sanctioneze neregulile din filmare sau nu ?
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 18:58, 12 Noiembrie 2016
Posibil, daca fapta este una grava si depuneti plangere ( ei nu se autosesizeaza din oficiu ).
Spun ca este posibil, deoarece am intilnit spete cand filmarile de pe camerele auto au fost "martori" in accidente rutiere soldate cu victime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filmare bubu2013 bubu2013 Buna ziua as dorii si eu un raspuns la faptul ca acum 3 ani sora mea a murit intr-un accident rutier,prietenul ei aflat la volan era baut si a fost incadrat ... (vezi toată discuția)
Plangere penala dauna auto autor necunoscut someonedan1980 someonedan1980 Buna ziua, Mi-am gasit recent masina lovita (grav) in parcare. Bineinteles, mers la politie, obtinut autorizatie reparare etc... Autorul nu se gaseste... ca ... (vezi toată discuția)
Calcat cu masina intentionat pe trecerea de pietoni si fuga de la locul faptei mihutr mihutr Buna ziua, Astazi cand am traversat Bulevardul Lacul Tei pe trecerea de pietoni am fost jignit care de un conducator auto care nu vazuse trecerea de ... (vezi toată discuția)