avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum comun
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum comun

Buna ziua. Locuiesc intr-un complex nou facut. Suntem 11 blocuri in complex cu 11 asociatii. 10 dintre asociatii au strans bani pt asfaltat drumul privat din incinta complexului, drum la care toti suntem coproprietari fara a avea delimitata parte in functie de blocul unde locuim. Bl. 1 refuza asfaltarea iar de la bl. 2 doar 7 locatari au cotizat restul refuzand deasemenea. Tot in complex fata in fata cu bl. 1 si 2 sunt case care au si acces si proprietate pe el la fel ca noi toti. Si ei au cotizat pt asfaltare. Intrebarile sunt: 1 putem asfalta si fara semnaturile si vontributia financiara a celor de la bl. 1 si 2? A doua intrebare: ii putem obliga in vreun fel la achitarea partii de cost asa cum a fost ea repartizata pt fiecare locatar? De retinut este ca nu suntem o singura asociatie ci 11.
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie de proprietaatri DanielGavra DanielGavra Buna ziua Am achizitionat un apartament intrun complex residential format din 4 blocuri acum trebuie sa infintam asociatia de proprietari dar am vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Asociatie f mare, noua si de fatada ionut12345 ionut12345 buna ziua. Problema este urmatoarea. In cartierul \"rezidential\" in care locuiesc sunt vro 23 de blocuri, toate noi. Timp de 1-2 an fiind o mare ... (vezi toată discuția)
Cale de acces/drum de servitute Stefanlcs Stefanlcs Buna ziua,am si eu o intrebare in legatura cu un drum de servitute ,in cartea funciara este drum de acces cota parte de 18,22% din suprafata indiviza de 47 mp ... (vezi toată discuția)