avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil cu handicap

Buna ziua, am un copil de 5ani încadrat in luna octombrie 2016 in grad de handicap grav, mai pot beneficia de imnenizatia de crestere a copilului pana la 7ani, dupa noile modificari de la 1 iulie 2016?
Mentionez ca pana la varsta de 2 ani a copilului am beneficiat de indemnizatia de crestere a copilului, dar de la 2ani pana la 5ani cand a fost încadrat in grad de handicap nu am lucrat si nici nu am realizat alte venituri.
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie pana la implinirea varstei de trei ani Dana2112 Dana2112 Buna ziua, Am un copil de 2 ani si jumatate. Am obtinut venuturi impozitabile cand acesta avea 11 luni. Deci indeplinesc conditiile de mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Ioan-T Ioan-T O proaspata mamica ar dori sa afle daca are dreptul la indemnizatia pentru cresterea copilului, in urma noilor modificari legislative intrate in vigoare la 1 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil cu handicap emilianicolau emilianicolau In cazul copilului cu handicap ( certificat grav sever ) tatal este obligat sa isi ia o luna de concediu crestere copil in primul an de viata al copilului? ... (vezi toată discuția)