avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ACORD societate comerciala-asociatii locatari
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ACORD societate comerciala-asociatii locatari

Buna ziua! Am o firma care si-a propus sa vina in ajutorul locatarilor de bloc care sunt bombardati de tot felul de reclame lipite pe usi si geamuri, in scara. Vreau sa realizez un panou pe care sa afisez acele reclame si pentru a-l amplasa am nevoie de un acord incheiat cu administratorul/ presedintele asociatiei. Intrebarea mea este daca este necesar sa merg la un notar pentru ca acest acord sa fie legal sau sunt suficiente semnaturile si stampilele ambelor parti? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alex_16mai , utilizator 10:36, 31 August 2009
Nu e necesara autentificarea la notar a acelui acord, insa vedeti unde veti posta panoul, daca e pe domeniul primariei, aveti nevoie de acordul acesteia.
Multumesc pentru raspuns! Panoul va fi amplasat in scarile de bloc. Din cate stiu, pentru spatiile de publicitate indoor nu este nevoie de acordul primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce putem face impotriva lipirii pe scara a reclamelor nedorite? petrimanu petrimanu Stimati Domni/Doamne, In ultima perioada suntem tot mai mult \"bombardati\' cu oferte si recame ale diverselor firme si supermarketuri. O parte din ele sunt ... (vezi toată discuția)
Panou publicitar ContSters100844 ContSters100844 buna! as fi vrut sa stiu care sunt reglementarile aplicabile in ceea ce priveste aplicarea unui panou publicitar pe bloc. multumesc! (vezi toată discuția)
Acord asociatie proprietari pentru amplasare banner in dreptul apartamentului ClaudiuCloud ClaudiuCloud Buna ziua, Dorim sa aplasam un banner pe fatada blocului, in dreptul apartamentului unde avem inchiriat spatiul de birou (balcon, colt bloc, fata ... (vezi toată discuția)