avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Regularizare Anaf?!
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Regularizare Anaf?!

Buna ziua, doresc si eu lamuriri in legatura cu o regularizare din 2014. In 2010 am avut un PFA pe care dupa juma de an l am si inchis....doream pe atunci sa mi deschid un salon insa m am razgandit. Am inchis (radiat)Pfa ul de atunci!
In 2016 primesc un plic de la ANAF ca trebuie sa platesc 5 lei contributii... Merg la Primarie sa achit "datoriile" si constat ca n irma regularizarilor am de plata 24 lei. Unde ma pot interesa pt ce am platit mai exact aceasta suma pt ca doamna de la ghiseu nu a stiut sa ma lamureasca. Mentionez ca in 2014 eram insarcinata si in Ccc.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Plata contributii pfa radiat ContSters455989 ContSters455989 Buna ziua mult stimata comunitate si avocati, am o problema : - Am inchis (radiat) PFA-ul meu in 22 februarie 2016 - Am fost la ANAF S1 in martie 2016 ... (vezi toată discuția)
Contributii duble pentru pfa (cas, cass). este corect? FlorentinaPalantin FlorentinaPalantin Bună ziua, In perioada 2014 - 31 Decembrie 2016 am avut un PFA deschis pentru a presta, ocazional, servicii IT. Mentionez de la inceput ca in tot acest ... (vezi toată discuția)