avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme de succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme de succesiune

Buna tuturor.
Pe scurt problema este aceasta. Mama a decedat in Mai. tatal meu m-a trecut in locul mamei in contul bancar in Aprilie, stiind ca ea va deceda. Eu nu am facut succesiunea dupa mama deoarece m-am gandit sa astept pana tata va deceda si el (nu am nevoie de banii lor). Problema este ca tatal meu a cazut psihic dupa pierderea sotiei si a luat-o razna cu capul. Si printre altele a blocat contul nostru comun spunand ca nu vrea sa-i 'fur banii'. Ce se poate face in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:45, 15 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Fie mergeti la un notar sa dezbateti succesiunea de pe mama daca exista bunuri fie stati si asteptati.
Nu inteleg cum sa va blocheze dreptul atata timp cat sunteti amandoi trecuti in cont sau era contul domniei sale iar dumneavoastra aveati doar dreptul de a lua efectua operatii.
Daca mama nu mai era inscrisa in cont ce sa mai dezbateti ca mostenire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune drepturi ilincaz ilincaz Buna ziua! De curand mama a decedat si am frati din prima ei casnicie,respectiv doua surori si trei frati. Tata este si el decedat din 2015, mama a vandut ... (vezi toată discuția)
Mostenire chic36 chic36 Tatal meu a decedat acum un an mama fiind in viata . Suntem trei fratii, mama mea doreste sa mi lase mie partea ei de casa . Dupa decesul tatalui nu sa facut ... (vezi toată discuția)
O banca a schimbat titularul unui depozit bancar.ce pot face? cristinav2011 cristinav2011 Buna ziua! Tatal meu a decedat in luna noiembrie.Dansul avea un depozit bancar iar mama era trecuta la clauza.Astazi a fost termenul scadent al contului iar ... (vezi toată discuția)