avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozite locale pentru tractoare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozite locale pentru tractoare

In localitatea de domiciliu taxele locale pentru tractoarele inregistrate, nu au fost incasate conform cu HCL, ci au fost incasate ca si cum acestea ar fi inmatriculate. Am intrebat la casierie de ce se petrece acest lucru, iar casierii au spus ca asa le-a spus dl primar sa incaseze (verbal). Mentionez ca asa s-a perceput taxa de 4 ani. Ce e de facut pentru indreptarea acestui lucru? Unde trebuie sa ne adresam?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Circulatia in localitate a tractoarelor si utilajelor agricole neinmatriculate/neinregistrate danvila danvila Buna ziua! Va solicit un sfat pentru rezolvarea unei probleme ce vizeaza nerespectarea prevederilor din codul rutier de catre patronii firmelor ... (vezi toată discuția)
Schimbare acte masina dintr-un judet in altul doru6 doru6 Tatal meu si-a schimbat buletinul intr-un alt judet - Botosani si drept urmare si-a schimbat si permisul de conducere la noua adresa din buletin. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Refuz inregistrare tractor de catre primarie cristinacarina cristinacarina Buna ziua!Va rog sa imi spuneti ce posibilitati legale exista pentru inregistrare tractor la primarie,in conditiile in care functionarul a refuzat sa ... (vezi toată discuția)