avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... judecatorul care s-a abtinut se mai poate pronunta pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

judecatorul care s-a abtinut se mai poate pronunta pe masura preventiva

Daca la inceputul sedintei judecatorul a formulat cerere de abtinere acesta se mai poate pronunta in aceeasi sedinta pe masura preventiva?
A se avea in vedere ca nu vb despre recuzare unde CPP prevede dreptul judecatorului de a se pronunta pe masura preventiva.
De subliniat faptul ca cererea de abtinere a fost admisa pe litera f respectiv suspiciune ca impartialitatea judecatorului este afectata.
Ce e de facut in continuare?

Alte discuții în legătură

Judecatorul care s.a abtinut poate sa se pronunte pe o masura Daniel1234567 Daniel1234567 Daca judecatorul fondului s.a abtinut la inceputul sedintei poate sa se mai pronunte pe masura preventiva ulterior in aceeasi sedinta? A se face diferenta ... (vezi toată discuția)
Judecatorul recuzat in penal are dreptul sa efectueze acte de procedura pe parcursul judecarii cererii de recuzare? eusaisapte eusaisapte Judecatorul recuzat in penal are dreptul sa efectueze acte de procedura pe parcursul judecarii cererii de recuzare? (vezi toată discuția)
Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu pana la solutionarea cererii de stramutare? cristina69 cristina69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o ... (vezi toată discuția)