avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce cale de atac mai am impotriva unei hotarari ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce cale de atac mai am impotriva unei hotarari judecatoresti definitive

Buna ziua...ce cale de atac mai am inpotriva unei hotarari judcatoresti definitive,mentionez ca procesul a fost deschis de mine impotriva unei confiscari abuzive..pe scurt..a intrat politia peste mine in casa si mi-a confiscat suma de 15000 de eu ,prezumand ca banii sunt castigati in urma unor schimburi valutare,procurorul de caz dupa o ancheta de 2 ani si jumatate a stabilit un prejudiciu de 410 ron,pe care l-am achitat,el clasand dosarul.politia nu a fost mutumita de solutie,dispunand confiscarea sumei de 15000 eu inclusiv verighetele de cununie, a sotiei si a mea...cu toate ca parcursul procesului eu am adus in apararea mea inscrisuri care dovedesc provenienta banilor[chitantele de la cec cum am primit banii de la o ruda care lucra in strainatate]...ei avand ca si proba 2-3 convorbiri telefonice..in acest timp nu mi-a fost luata nici o declaratie..Mulumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o nelamurire in legatura cu un proces penal ... avocatnet55 avocatnet55 Buna ziua, am si eu o nelamurire in legatura cu un proces penal pt ca primesc pareri contradictorii de la oameni din domeniu si as vrea sa mai am pararea si ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac sa mi recuperez banii pe 21 august 2009 s a facut o perchezitie la mine acasa deoarece fiul meu minor era acuzat de furt si talharie,la aceea perchezitie mi au fost cofiscate mai ... (vezi toată discuția)
Am falsificat niste chitante,care ar fi urmarile? Axe25 Axe25 Am lucrat ca agent de vanzari la o firma,si am falsificat niste chitante,eu incasam o suma de bani la clieti le dade am chitanta cu suma reala dar pe chitanta ... (vezi toată discuția)