avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Client intrat in insolventa.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Client intrat in insolventa.

Firma mea are o factura de prestari servicii emisa (neincasata) catre un anume client, in valoare de 1200 lei.
Pe data de 25.08.2009 primesc o notificare de la Cabinet Indiv.de Insolventa P.M. prin care sunt anuntat ca firma respectiva intra in procedura de insolventa si ca pana pe data de 04.08.2009 trebuie sa depun cerere de inscriere la masa credala.
Dupa cum observati si dvs, termenul pt inaintarea cererii de inscriere la masa credala este anterioara datei notificarii.
Am trimis un mail cabinetului de insolventa dar nu am primit nici un raspuns.

Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA TAN , Consilier juridic 10:50, 1 Septembrie 2009
Multumesc mult pentru ajutor. Cam asa suna si cererea mea...Sper sa fie acceptata, avand in vedere situatia descrisa la inceputul topicului.
Depuneti si nota scrisa in care mentionati data primirii notificarii ca sa nu fiti exclus de pe tabloul preliminar al creditorilor.
Succes.
Asa am facut. Multumesc=D>
Sper sa puteti si recupera ceva.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere inscriere a creantei in tabelul preliminar Coman2010 Coman2010 Poate sa-mi dea cineva mai multe detalii legate de aceasta cerere de inscriere a creantei?Chiar si un model.multumesc (vezi toată discuția)
„cererea de înscriere a creanþei în tabelul preliminar sode sode As avea nevoie URGENT de un formular de „Cererea de înscriere a creanţei în tabelul preliminar. Astept pe adresa so.de@citromail.hu. Multumesc.:D (vezi toată discuția)