avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reintregire familie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reintregire familie

Sotul meu este marocan.Ne.am cunoscut in Spania el aflandu.se ilegal,anul acesta a fost deportat punandui se si o interdictie de 5 ani.Eu am incercat sa locuiesc acolo dar nu ma adaptez.Ce pot face sa il.aduc in Romania eu muncind aici si avand conditii decente de trai?mentionez ca viza tip c i s.a refuzat din cauza interdictiei...

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean non-eu ilegal pe teritoriul romaniei ContSters82254 ContSters82254 Buna! Doresc sa-mi oficializez relatia pe care o am cu un cetatean de origine mongola dar a carui viza de sedere a expirat in urma cu 9 ani si de atunci ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean strain elenacojucari elenacojucari Buna ziua! As vrea sa multumesc din stat pentru ajutorul acordat situatiei-problema a mea. Deci sunt cetatean al RM, am obtinut viza pentru 80 de zile, am ... (vezi toată discuția)
Buna! am fost deportata din uk in ziua aterizarii pe aeroport ... Gabriela977 Gabriela977 Buna! Am fost deportata din Uk in ziua aterizarii pe aeroport in ianuarie 2019 pe motiv ca nu am loc de munca, venituri ca sa ma pot intretine si nu am destule ... (vezi toată discuția)