Buna ziua lume! Acum un an am facut un abonament de 8 euro, acum vreo 3luni am facut inca unul de 20 euro... nu am mai platit factura orange de doua luni din motive financiaro-medicale, si am de plata 350 de lei aproximativ. Am primit un mesaj de la orange ca risc sa ni se rezilieze contractul,dar si un mesaj de la coface, cum ca sa platesc datoria! Ce pot pati daca nu platesc? Daca se reziliaza contractul, voi fivobligat sa platesc restul lunilor de abonament integral cum scrie in contract? Si daca da, nu este ilegal acest lucru??
In momentul in care Orange va rezilia contractul, dvs. ar trebui sa achitati atat debitul restant, cat si contravaloarea taxei de reziliere prevazuta in contract. Daca ati avut o perioada determinata a contractului (de obicei pe 2 ani), va trebui sa suportati si contravaloarea lunilor ramase din perioada contractuala, daca v-ati achizitionat echipamente de telefonie mobila al caror pret a fost diminuat in considerarea abonamentului contractat (adica daca v-ati cumparat telefon/tableta cu pretul specific pentru abonament, nu "la liber").