avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs in garantie, firma nu recunoaste
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs in garantie, firma nu recunoaste

Buna ziua,
Am urmatoarea problema: s-a stricat un senzor de la centrala termica, am facut sesizarea de aproape 2 luni si nu a venit nimeni sa-l repare, desi am dat telefoane si mail-uri intruna. Conform facturii, acesta este in garantie. In cadrul firmei am primit raspunsuri contradictorii de la angajati, fiecare spune altceva (ca este in garantie, ca nu este in garantie si trebuie platit 140 lei etc.). Astazi - intr-o ora - vine cineva de la firma care insista sa platesc. Spune ca la instalarea senzorului mi s-a dat cutia lui si certificatul de garantie, dar eu stiu sigur ca n-am primit asa ceva, doar factura. Lucrul cu aceasta firma a mers greu de la inceput - in conditiile in care o centrala se instaleaza intr-un apartament intr-o saptamana maxim, lor le-a luat mai mult de o luna (si asta in octombrie - noiembrie - decembrie cand nu mai sunt multe instalari). In permanenta sunam la firma sa vina sa-si termine lucrarea, conform contractului incheiat. Au fost neseriosi in permanenta. Acum ce sa fac daca firma imi cere ceva ce nu mi-a dat?

Alte discuții în legătură

Bună ziua,va deranjez si eu cu o întrebare. am cumpărat un ... Alexrosu91 Alexrosu91 Bună ziua,va deranjez si eu cu o întrebare. Am cumpărat un apartament recent,actul de vânzare cumpărare lam făcut acum vreo luna. În apartament mia dat ... (vezi toată discuția)
Verificarea periodica din 2 in 2 ani a instalatie de gaz din interiorul apartamentului rara06 rara06 Din cate am citit eu pe foaia Galbena care am primit-o de la firma care mi-a facut lucrarea de gaze si contorizarea de rigoare, la punerea in functie a ... (vezi toată discuția)
Verificare gaze / senzori si electrovalva mihaela_2013 mihaela_2013 Buna seara, Ma confrunt cu o problema la nivel de asociatie de prorietari. Verificarea la conducta de gaze trebuie facuta dar trebuie sa existe senzori si ... (vezi toată discuția)