avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cerere prelungire suspendare contract
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cerere prelungire suspendare contract

Buna ziua. Ma aflu in CCC si sunt din nou insarcinata. Concediul se termina pe data de 16.04.2017 iar data nasterii celui de-al doilea copil este 1 martie 2017. Am anunțat angajatorul care mi-a spus ca pot face cerere de prelungire a suspendării contractului când primul copil are 2 ani si 1 zi pentru a putea beneficia in continuare de indemnizatie. As dori sa stiu pana la ce data pot depune copie după actul care atestă suspendarea contractului si certificatul de nastere al celui de-al 2-lea copil pentru a beneficia de cei 600 lei
Cel mai recent răspuns: RuxandraPirvu17 , utilizator 13:05, 22 Noiembrie 2016
Imediat , dupa data nasterii celui de-al doilea copil puteti depune actele.
Cererea pt prelungirea suspendării contractului se poate face mai devreme? Angajatorul mi-a spus ca trebuie facuta atunci când primul copil are 2 ani si 1 zi. Eu al doilea copil îl nasc la începutul lui martie (Primul copil face 2 ani pe 16 aprilie 2017). Ca sa pot depune actele la primarie mi-ar trebui copie după prelungirea contractului suspendat mai devreme. Se poate acest lucru? In asta constă de fapt nelamurirea mea. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru crestere copil Alexeioana Alexeioana Buna ziua. Momentan ma aflu in perioada de crestere copil care va implini 2 ani pe 21.04.2017. Daca nasc un alt copil pana atunci perioada aceasta de ... (vezi toată discuția)
Pot sa primesc stimulent de insertie cc2? RALUCAELENA1985 RALUCAELENA1985 Buna seara ! Am nascut in luna martie 2013, primesc in momentul de fata indemnizatie crestere copil pana la varsta de 2 ani, respectiv martie 2015...In ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie pentru al 2-lea copil juliagrim juliagrim Sunt insarcinata si trebuie sa nasc in ianuarie 2015. Am un copil de 2 ani si 4 luni (nascut in Aprilie 2012), cu care sunt in al 3-lea an de ingrijire (e cu ... (vezi toată discuția)