avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendare permis 60 de zile. Proces pierdut ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendare permis 60 de zile. Proces pierdut definitiv, cai extraordinare de atac

buna ziua,
in anul 2014 in orasul Giurgiu, ma deplasam cu masina pe bld. Dacia unde brusc imi sare in fata un caine, evitand-ul am ajuns cu masina pe contrasesns (mentionez ca nu veneau masini sau puneam in pericol participantii la trafic sau alte persoane) dupa mine la ceva timp ma opreste un echipaj de politie care imi cere actele la control... in final ma aleg cu dovada de circulatie si suspendare 60 de zile. Am depus contestatie la Judecatoria Giurgiu, in 2015 am avut proces, lam pierdut, am facut apel si sa judecat la Tribunal, unde am pierdut si hotararea a fost definitiva. ( eu la judecataorie am cerut probe foto, video sau martor asistent care sa ca cele spuse de agentul de politie, conducere pe sens opus...) doresc sa stiu daca se poate face ceva impotriva hotarari definitive a Tribunalului Giurgiu, daca pot sa fac contestatie.
va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:16, 20 Noiembrie 2016
Nu mai aveti alta cale de atac, trebuie sa predati permisul in termen de 15 zile de la pronuntare altfel se va prelungi perioada de suspendare cu inca 30 zile.
Mulțumesc pentru răspuns...dar nu se poate face contestație in anulare...la hotărârea definitiva atribunalului...?
Nu cred ca exista motive pentru contestatie in anulare. Puteti incerca daca va incadrati

[ link extern ]

Cum a motivat judecatorul respingerea actiunii, trebuia sa calcati cainele?:)
Deci nu mai am varianta...va mulțumesc oricum pentru ajutor.
Cerere reducere la 30 de zile cu sustinerea testului 13 din 15.

Alte discuții în legătură

Recurs la o decizie definitiva si irevocabila Alexxa2 Alexxa2 Buna ziua. In urma unui proces, care avea ca tema intrarea in poseseia unui teren ce era de la parinti, judecata facuta cu un consiliu al unei comune, finalul ... (vezi toată discuția)
Cale de atac impotriva hotararii litigii_munca litigii_munca As dori sa stiu care sunt caile de atac la hotararea pronuntata in cererea de apel formulata in cazul unui litigiu de munca. In ce articole legislative se ... (vezi toată discuția)
Urmãtoarea cale de atac dupã recurs acsa88 acsa88 Buna seara.Am pierdut recursul,s-a hotarat mentinerea sentintei data de tribunal.Doresc sa stiu care este urmatorul pas in justitie. Multumesc. (vezi toată discuția)