avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Consultanta si redactare acte juridice in domeniul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Consultanta si redactare acte juridice in domeniul legislatiei muncii.

Am creat acest Thread pentru ca am nevoie de ajutor in dezvoltarea unui sindicat.

Asadar pentru ca imi doresc sa pot face asta cat mai rapid cu putinta, ii rog pe toti cei care ma pot ajuta, sa imi lase printr-un mesaj privat datele lor de contact sau chiar aici pe forum.

Multumesc, Tudor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:02, 20 Noiembrie 2016
Regulament Forum

2.6. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac in 3 moduri:
- prin intermediul mesageriei private,

- prin alegerea unui consultant din Catalog
www.avocatnet.ro/content/con...

sau

- prin trimiterea unei cereri de oferta la Bursa consultantilor.
www.avocatnet.ro/content/bc|...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma spiru haret tudor31 tudor31 As dori sa deschid un proces impotriva USH pentru a mi se elibera diploma de licenta. Dintre cei care au facut deja acest pas, ma puteti ajuta va rog cu un ... (vezi toată discuția)
Ajutor colegi din timisoara Mihaela Hornea Mihaela Hornea am nevoie de un avocat din timisoara in vederea discutarii unei spete. (vezi toată discuția)
Recomandare avocat alina_pp alina_pp Bună ziua, Aș dori o recomandare de avocat bun, specializat în dreptul muncii, în București. Îmi puteți trimite și mesaj în privat. Mulțumesc! (vezi toată discuția)