avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitie spatiu comercial: persoana fizica sau ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitie spatiu comercial: persoana fizica sau juridica?

Buna seara,

Am ocazia de a achizitiona, intr-un bloc nou care se construieste, un spatiu comercial de la dezvoltator.
Am rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns la intrebarea: este mai convenabil/ieftin a achizitiona spatiul pe pers fizica sau juridica?
Mentionez ca pe pers fizica am mai achizitionat o locuinta cu 5% TVA iar pers juridica este un cab stomatologic, neplatitor de TVA, cod unic de activitate.
Destinatia acestui spatiu este, pana voi mai face niste economii, de inchiriat; ulterior voi deschide un alt cab dentar acolo.
Multumesc anticipat pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Radiologie dentara la parterul unui bloc de locuinte EdituraMaxim EdituraMaxim Buna ziua, Va rog sa ma imi spuneti care este legislatia care prevede autorizatiile/avizele/acordurile necesare pentru a functiona o radiologie dentara la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua !locuiesc la etajul 1 al unui imobil cu 4 nivele.la ... Vistiv Vistiv Buna ziua !Locuiesc la etajul 1 al unui imobil cu 4 nivele.La parter bloc apartamentul de sub mine s-a transformat în spațiu comercial fara ca să îmi dau ... (vezi toată discuția)
Cumparare spatiu comercial marioBS marioBS -doresc sa cumpar ,impreuna cu 2 prieteni ,un spatiu comercial nou, intr-un cartier nou, direct de la dezvoltator. -pt a fi inchiriat .trebuie sa executam ... (vezi toată discuția)