avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer in M.A.I Legea ce spune?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer in M.A.I Legea ce spune?

Buna seara!Din ce am inteles,mai nou, angajatii din penitenciare au clitatea de politisti..in acest caz...politistii de penitenciar se pot transfera in structurile M.A.I? sigur..chiar si prin concurs de reincadrare...dar exista aceasta posibilitate?un ofiter de penitenciar are aceleasi grade si e pe acelasi palier cu un ofiter M.A.I?Aceeasi intrebare o am si in privinta politistilor criminalisti care lucreaza in INEC...ei se pot transfera prin concurs de reincadrare in structurile M.A.I?

Alte discuții în legătură

Reincadrare secretar scoala husaru husaru Buna ziua. Va rog daca puteti, sa ma ajutati intr-o problema pe care o am la scoala la care m-am trasferat. In luna ianuarie m-am transferat de la o scoala, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa adresez o intrebare legata de dreptul unui ... leo2000ro leo2000ro Buna ziua, As dori sa adresez o intrebare legata de dreptul unui angajat -in cazul de fata functionar public cu statut special- de a participa la un concurs, ... (vezi toată discuția)
Cum ajung in criminalistica , si ce inseamna ,criminalist si procuror criminallist?  Buna am tot incercat sa gasesc raspunsuri intrebarilor dar in zadar,pe mine mar intereseaza foarte mult sa ajung in criminalistica dar nu prea stiu cum sa ma ... (vezi toată discuția)