avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Se poate pune poprire pe o descoperire de cont ?
Discuție deschisă în Executare silită

Se poate pune poprire pe o descoperire de cont ?

Mi s-a pus poprire pe contul unei descoperiri,din care mi sau retras și banii ce ii depun pentru achitare. Este legal sa se retragă bani dintr-o datorie pt a se achita alta ? Mai mult de atât, știu ca executorul nu are voie sa dea curs executării dacă eu nu lucrez și nici nu am domiciliul in "raza lui de acoperire" unde el își exercita profesia. L-am înștiințat despre acest lucru cu rugămintea de a-mi ridica poprirea și mi sa răspuns sec ca nu va face acest lucru pana nu achit creanța. Ce m-a sfătuiți sa fac ? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters413966 , utilizator 15:19, 7 Decembrie 2016
Nu se poate popri descoperitul de cont (overdraftul) fiindca acei bani nu sunt ai dvs ci ai bancii. Cu cei de la banca trebuie sa discutati nu cu executorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe descoperire de cont Alinam48 Alinam48 Mi s-a pus poprire pe contul unei descoperiri,din care mi sau retras și banii ce ii depun pentru achitare. Este legal sa se retragă bani dintr-o datorie pt a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua- poprire pe salariu LoghinAlexandru LoghinAlexandru am o poprire pe sala de aproape 3 ani si suma datorta a ramas aceeasi.suma datorata provine de la o descoperire de card de 8700 lei,cand am fost instiintat ca ... (vezi toată discuția)
Dilema!!- executare pe cont de credit VasileSTN VasileSTN Buna ziua, La o verificare online a contului personal am sesizat ca mi-a fost retrasa o suma de bani sub forma unui ordin de plata iar daca verificarile ... (vezi toată discuția)