avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Data declaratie platitor TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Data declaratie platitor TVA

Am firma noua, am depus 010 pentru inceperea perioadei fiscale, si 088 pentru declarare de platitor TVA, dar va dura 2 saptamani pana primesc raspunsul de la ANAF (10 zile lucratoare).

Pe formularul 088 am scris "data luarii in evidenta in scopuri TVA" ca fiind ziua in care am depus formularul (17/11/2016).
Se pot desfasura operatiuni eligibile pt decont TVA dupa aceasta data, dar inainte de a primi raspunsul de la ANAF? Voi putea deconta TVA-ul ulterior? Sau trebuie sa astept raspunsul si codul TVA?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Formular 088 ilmir1 ilmir1 bun ziua Anul trecut am schimbat administratorul firmei adica nu mai este sotia sunt eu. Astazi am primit de la ANAF o notificare ca trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Neplatitoare de tva, depundere d300 in zero anamaria88 anamaria88 Am o firma care nu a avut activitate o perioada de timp si cei de la anaf ne-au trecut din oficiu pentru depunere in zero a D300, de la platitor de tva la ... (vezi toată discuția)
Schimbarea sediului fifi58 fifi58 firma platitor de tva, cu cifra de afacere pe anul 2016 deja peste plafonul de 100000 euro , cu toate impozitele platite la zi intentioneaza sa schimbe sediul ... (vezi toată discuția)