avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Negatie ISU
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Negatie ISU

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la negatia ISU, pentru o societate cu activitate de birou, avand sediul la parterul unui imobil, suprafata fiind de aproximativ 270mp. In situatia de fata spatiul este inchiriat. Cine trebuie sa obtina aceasta negatie? Chiriasul sau proprietarul locatiei?
Care sunt pasii de urmat pentru obtinerea unei astfel de autorizatii.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:18, 23 Noiembrie 2016
Presupun ca va referiti la autorizatie/ aviz ISU pentru functionarea locatiei.
Avizul/ autorizatia ISU se solicita/ se obtine pentru intreg imobilul nu separat pentru un anumit spatiu inchiriat, caz in care proprietarul face solicitarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare isu spatiu amenajat în clădiri olivermircea olivermircea Va rog un punct de vedere în situația mea, am închiriat un spațiu într-o clădire p+2 , clădire în care nu sunt înglobate spatii de locuit -mai exact ... (vezi toată discuția)
Aviz isu cristian A. cristian A. Buna ziua. Am inchiriat un spatiu de 30mp pentru un cabinet de intretinere corporala , intr-o cladire p+2,in care cladire,la parter,exista un magazin care ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea obtinerii avizului / autorizatiei de la i.s.u. drgs1 drgs1 O societate comerciala detine in proprietate 2 spatii comerciale situate la parterul unor blocuri. Unul dintre spatii are o suprafata de aprox. 55MP este ... (vezi toată discuția)