avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS pt venituri din chirii sub minim pe economie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS pt venituri din chirii sub minim pe economie

Buna ziua!

Daca sunt casnica, coasigurata la sanatate prin sotul meu care este angajat si inchiriem o garsoniera cu suma de 200 lei / luna (100 lei reprezentand 50% din partea de casa pe care o detin) platesc CASS 5.5% neavand venituri peste 1250 lei / lunar?

Am vazut ca minim se poate platii CASS 86,75 lei + impozit insemna ca mai bine fac contract de comodat.

Multumesc anticipat!

Ultima modificare: Joi, 24 Noiembrie 2016
SRodica, utilizator

Alte discuții în legătură

Venituri din chirii, contract pe un sot, ambii coproprietari Epuree Epuree Sotia este coproprietar 50%. Sotul incheie un contract de inchiriere doar pe numele lui cf. Art. 322, în Noul Cod civil, ce a intrat în vigoare la 1 ... (vezi toată discuția)
Cass retinut din veniturile din inchiriere apartament Alo2016 Alo2016 Buna ziua. Suntem co-proprietari cu sotia (50% fiecare) pe un apartament. Am dori sa-l dam cu chirie, orientativ cu 200 de euro pe luna, in lei 900 ... (vezi toată discuția)
Venituri din chirii aylyn87 aylyn87 Buna ziua, Vreau sa inchiriez apartamentul unei societati cu 600ron/luna,stiu ca trebuie sa il declar la administratie, trebuie sa platesc impozit si ... (vezi toată discuția)