avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

executare

am luat un credit in 2008 ..nu am mai platit ratele iar din 2010 am intrat in maternitate. M-am reintors la serviciu in 2016 iunie..iar in noiembrie m-am trezit cu o proprire pe salariu.executorul mi-a trimis in 2010 o proprie dar daca am fost in maternitate a ridicat proprirea. creditul este prescris sau nu? maternitatea anuleaza prescriptia?
Cel mai recent răspuns: maryamonyca , utilizator 14:11, 24 Noiembrie 2016
Informatiile sunt cam putine, dar din ce spuneti dvs. pare sa nu fie incidenta prescriptia.
adica? nu am inteles...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creanta la aegrm dmion dmion Buna ziua. Am o intrebare. Eu am facut un credit la BRD in 2006. Intr-adevar ca nu am mai platit din diverse cauze. Pt o prioada de vreo 1 an si 6 luni ... (vezi toată discuția)
Notificare firma recuperare ContSters215676 ContSters215676 Buna seara. Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in cazul prezentat mai jos. Un credit de nevoi personale luat in august 2008 si scadent in 2016 cf ... (vezi toată discuția)
Situatie recuperatori credit cristipatrick cristipatrick Buna ziua, In octombrie 2006 am luat un credit de nevoi personale de la o banca din Romania, rambursabil in 10 ani.De la sfarsitul anului 2007 sau inceputul ... (vezi toată discuția)