avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... refuzul bancii de a- mi da grafic de rambursare al ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

refuzul bancii de a- mi da grafic de rambursare al creditului in CHF

Este vorba despre un credit nevoi personale fara ipoteca, neplatit de un an.Sunt in proces pt eliminare clauze abuzive, unde trebuia ca banca sa-mi restituie dobanzi din perioada 2008-2011; banca a facut apel din29 martie 2016, de atunci nu se intampla nimic. Am solicitat un grafic de rambursare la banca de la care am luat imprumutul, unde am aflat ca nu ma mai sunt in sistem. Am proces cu banca, astept apelul... de ce nu mai sunt in banca lor de date? Mentionez ca in 2015, m-au contactat telefonic recuperatori de la CYCLE .

Alte discuții în legătură

Declarare scadenta anticipata redzilla redzilla buna ziua, supun atentiei dumneavoastra urmatoarea speta: debitorul actioneaza in instanta Banca pentru constatatrea clauzei abusive privind modul de calcul ... (vezi toată discuția)
Proces clauze abuzive jumugacostel jumugacostel ma intereseaza daca i se mai poate intenta bancii un proces privind clauze abuzive, daca contractul de credit a fost incheiat in luna august 2008? multumesc (vezi toată discuția)
Contract de credit ONU EMIL ONU EMIL Am contractat in noie. 2007 un credit de nevoi personale fara ipoteca cu dobanda variabila de la banca Millenium. In martie 2007 s-a marit dobanda cu 1,5 ... (vezi toată discuția)