avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

buna ziua.
am si eu o problema.pe 8 iunie 2015 am nascut un baiat,dar in acel timp eram in concediu crestere copil din 4 octombrie 2013.am facut dosarul pt al doilea copil ,mi s-a aprobat, mi-a venit acasa decizia.am luat 2 indemnizatii pana in octombrie 2015.apoi fara sa fiu anuntata mi s-a suspendat.banii intrau pe card,ce nu a fost verificat,deci eu nu stiam de suspendare.abia acum in noiembrie mergand la banca am vazut ca mie imi intrau pe card doar alocatiile.am fost la ajpis si am intrebat ce s-a intamplat.raspunsul lor a fost ca mi s-a suspendat pt ca eu luam un supliment pt al 2 copil si cand primul a facut 2 ani s-a terminat.ca ei mi-au trimis prin posta decizia.
ca e vina mea ca nu am primit-o ,ca nu am verificat cardul si ca nu am stiut ca dosarul pe care l-am facut pt al 2 copil a fost pt supliment.acum vor sa-mi dea bani doar incepand cu noiembrie 2016 de cand am facut o cerere.banii din urma NU!!! ce pot face?
Va rog sa ma ajute cineva cu un raspuns!!!

Alte discuții în legătură

Modalitate de calcul a indemnizatiei de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani Oana_Pascu Oana_Pascu Bună ziua, V-aș fi recunoscatoare dacă m-ați putea corecta în ceea ce privește modalitatea de calcul a cuantumului indemnizației de creștere a ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil A.zaharia A.zaharia Buna seara . Am nascut pe 5 mai 2018. Am fost angajată pana pe 8 martie 2017 in Romania, studentă pana in mai 2017. Am muncit in strainatate pana in ... (vezi toată discuția)
Recalculare indemnizatie crestere copil janinasalvastru janinasalvastru am si eu o problema in sensul ca in octombrie 2015 am depus dosarul pt indemnizatie crestere copil pana la 2 ani.la primarie,la dosar nu mi au primit decat o ... (vezi toată discuția)