avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... recalculare indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

recalculare indemnizatie crestere copil

am si eu o problema in sensul ca in octombrie 2015 am depus dosarul pt indemnizatie crestere copil pana la 2 ani.la primarie,la dosar nu mi au primit decat o adeverinta de venit deoarece ma incadram la maxim 1200 lei, motivand ca degeaba depun adeverinte ca tot maxim voi lua cf legii.in mai 2016 am trimis prin posta si cealalta adeverinta cu copie decizie suspendare si cerere suspendare contract deoarece auzisem de propunerea noii legi 66/2016 si am zis sa le am pe ambele la dosar.am primit raspuns de la ajpis prin care imi spuneau ca sunt la limita maxima de plata.acum intrand in vigoare noua lege nu mi au luat in considerare a doua adeverinta depusa motivand ca nu se iau in considerare adeverinte suplimentare la dosar.ce trebuie facut in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:33, 23 Septembrie 2016
Cred ca o sesizare la Primar sau chiar o audienta la acesta, ar ajuta.
Primarul nu are nicio legatura cu contestrea deciziei AJPIS..Se contesta, potrivit legii, decizia AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil janinasalvastru janinasalvastru daca sunt deja in cic si nu mi au oprit la dosar toate adeverintele de venit motivand ca maxim este 1200 si nu sunt necesare ce pit face in aceasta ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil legea nr. 66/2016. costi58 costi58 Buna ziua, Am o problema legata de plata indemnizatiei pentru cresterea copilului, cazul reintrarii in CCC conform cu noua lege intrata in vigoare de la 1 ... (vezi toată discuția)
Recalculare indemnizatie iulik_iulik iulik_iulik Buna ziua, sunt in concediu de crestere copil pana la 2 ani si de luna aceasta mi se recalculeaza indemnizatia. La inceputul lunii trecute am aflat ca in venit ... (vezi toată discuția)