avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

daca sunt deja in cic si nu mi au oprit la dosar toate adeverintele de venit motivand ca maxim este 1200 si nu sunt necesare ce pit face in aceasta situatie?stiu ca nu se va da retroactiv dar la 1 iulue eu nu voi avea toate adeverintele din care sa mi calculeze 85%.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 19 Aprilie 2016
Adeverintele sunt la dosarul depus la AJPIS si indemnizatia se va recalcula din oficiu.
@ janinasalvastru

daca sunt deja in cic si nu mi au oprit la dosar toate adeverintele de venit ...

Dupa intrarea in vigoare a legii, mergeti la AJPIS cu acele adeverinte pentru a va recalcula indemnizatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare indemnizatie crestere copil janinasalvastru janinasalvastru am si eu o problema in sensul ca in octombrie 2015 am depus dosarul pt indemnizatie crestere copil pana la 2 ani.la primarie,la dosar nu mi au primit decat o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ingrijire copil asbuchea asbuchea Sunt in concediu ingrijire copil pana la 2 ani din august 2015. Sunt salariata si am si un PF.Cand am depus actele am depus numai veniturile din contractul de ... (vezi toată discuția)
Modalitate de calcul a indemnizatiei de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani Oana_Pascu Oana_Pascu Bună ziua, V-aș fi recunoscatoare dacă m-ați putea corecta în ceea ce privește modalitatea de calcul a cuantumului indemnizației de creștere a ... (vezi toată discuția)