avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... extras CF de informare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

extras CF de informare

pot scoate doi notari diferiti extras carte funciara de informare in aceeasi zi sau in zile consecutive? sau trebuie să il transfere de la unul la altul?
Cel mai recent răspuns: judok1 , utilizator 15:56, 29 Noiembrie 2016
Avand in vedere ca este vorba despre solicitare formulata catre ocpi de catre fiecare notar,
ocpi va comunica extras de informare separat fiecarui notar
cererile se inregistreaza separat... asa ca da, pot solicita fara probleme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

extras de carte funciara pentru informare niccu niccu Buna ziua, Incerc de doua luni sa obtin un Extras de carte funciara pentru informare pentru un teren apartinand unei rude ! OJCPI imi cere copii legalizate ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar un teren. cum verific daca acesta este intravilan sau extravilan? trinity2012 trinity2012 Buna ziua, As dori sa primesc, va rog, mai multe lamuriri in legatura cu rezolvarea urmatoarei situatii: Doresc sa cumpar un teren intr-o localitate din ... (vezi toată discuția)
Acte apartament Marinelamarinela Marinelamarinela Mama mea s a trezit ca apartamentul în care locuiește nu.mai este pe numele ei în urma cereri fratelui meu de al ajuta sa obțină un alt apartament. ..ne ... (vezi toată discuția)