avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... C.I.M. închis în urma demisiei în 2 zile vrea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

C.I.M. închis în urma demisiei în 2 zile vrea reangajare

Bună ziua, va rog sa mă ajutați cu o părere cu privire la un angajat care a cerut demisia i s-a aprobat și i s-a inchis contractul cu data de 21.11.2016 și acum vrea reangajarea de luni 28.11.2016 deoarece la locul de munca unde a plecat se pare ca erau niște angajatori neserioși. În perioada 21-25.11.2016 nu i s-a întocmit C.I.M. Angajatorul de unde a plecat vrea sa-l primească înapoi și e dorește sa anuleze demisia pentru ca angajatul sa nu mai aibă întrerupere în C.I.M. Anulare am văzut ca e disponibila pentru suspendare la demisie e corecție și reactivare. Va rog o părere sa faca contract nou sau e posibil și alta varianta?

Mulțumesc anticipat și un weekend placut,
Elena
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:47, 27 Noiembrie 2016
Se poate efectua in REVISAL anularea incetarii c.i.m.

Operatia de anulare incetare contract se poate face apasand butonul "Anulare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte" - subsectiunea "Incetare - Reactivare".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - cum anulez o incetare de cim dana13 dana13 Am transmis o incetare de cim a unui angajat cu data de 19.02.2017, care avea salariul 1250. [b]Cum pot sa anulez incetarea cim-ului?[/b] Apoi modific ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna seara, - va rog o angajata a dat in judecata institutia solicitand instatei anularea unei decizii interne, si a castigat in instanta hotararea ramanand ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog cum reincadrezi un angajat in baza unei hotarari ... lyly64 lyly64 Buna ziua, va rog cum reincadrezi un angajat in baza unei hotarari judecatoresti, ce documente trebuie intocmite de catre angajator (institutie publica), ... (vezi toată discuția)