avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere autoturism cu numar fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere autoturism cu numar fals

Am cumparat un bmw din germania si la inmatriculari mi-au gresit numarul de inmatriculare in sensul ca mi.au emis din gresala alt numar fata de cel in acte eu l.am pus pe bmw a venit tipa si a verificat seria si a pus bulina pe numere si a zis ca sunt ok eu aveam inca o persoana de dus la 100 de km sa cumpere o masina m.am grabit si nu am verificat si m.au oprit in vama mi.au luat permisul vreau sa stiu ce se va intampla cu mine in continuare pe ce perioada raman fara permis multumesc
Buna ziua,
Art. 334 C.pen.
Punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat
(2) Punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.
Deocamdata cautati sa vedeti cum dovediti cele relatate mai sus.
Aveti probleme mari.
Nu dati declaratii fara sa fiti insotit de aparator ales.
Am tichetul care mi.a fost emis sa merg sa imi fac numerele cu numarul de inmatriculare gresit
cand v-ati dat seama ca numerele din acte nu coincid cu cele date de tipa de la inmatriculari auto?
Am avut proces si s-a incetat urmarirea penala pot cere sa imi dea o dovada cu drept de conducere pana la solutionarea cazului?

Incercati sa fiti mai precis, nu are sens ce spuneti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna - numere expirate, permis retinut tigan2016 tigan2016 as dori un raspuns va rog sa ma ajutati in data de 22 11 2016 am fost oprita cu masina de un organ de politie si mi-a spus ca numere sunt ... (vezi toată discuția)
Conducere cu numere false cosmin19990702 cosmin19990702 Am condus o masina caruia i-am aplicat alte numere de inmatriculare fata de cele care ii apartineau,dupa care am fost oprit de politie si luat la sectie pentru ... (vezi toată discuția)
Numere expirate aldo_nick aldo_nick Cum se probeaza punerea in circulatie a unui autovehicol cu nr expirate ? si daca la data actuala se mai poate pedepsi si cu amenda? (vezi toată discuția)