avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Fals pentru acordarea unui imprumut CAR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Fals pentru acordarea unui imprumut CAR

Buna seara!
In urma cu ceva timp secretara de la scoala unde lucrez m-a rugat sa merg ca giranta pentru ca vrea sa scoata un credit de la CAR Invatamant.Eu am acceptat,am semnat hartiile si a doua zi mi-a spus ca vrea sa dubleze creditul.Atunci mi-am cerut scuze si am refuzat spunandu-i ca e o suma prea mare.In aceeasi zi m-a sunat o angajata de la CAR sa merg sa semnez contractul.I-am spus si ei ca nu mai merg ca girant.In urma cu cateva zile am aflat ca eu de fapt sunt giranta la acea persoana.Ele mi-au folosit datele si semnaturile care le-am dat dar apoi am anulat.Cand am fost la CAR sa cer explicatii ,mi-au spus ca la ele merge si asa.Adica daca au fost aduse hartiile semnate ele dau banii fara sa fie girantii de fata.Ce pot sa fac in acest caz? Pot sa fac plangere la politie?
Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2016
camycris, utilizator

Alte discuții în legătură

Imprumut fara contract ContSters137621 ContSters137621 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie; - o cunoctinta ma rugat sa fiu girant pentru a lua un imprumut de la un CAR reprezentantul de la CAR a ... (vezi toată discuția)
Predarea cartii de munca pup_me pup_me Buna , recent m-am angajat pe postul de secretara la o scoala care are pt prima data secretara,pana acum apartinea de o alta scoala din localitate unde d-na ... (vezi toată discuția)
Falsuri ContSters129185 ContSters129185 Fara voia mea am devenit girant la un CAR, unde un fost coleg a facut un imprumut, folosind adeverinta falsa de venit, copie dupa C.I.,datele mele personale si ... (vezi toată discuția)