avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Licitație imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Licitație imobil

Buna seara , am și eu o întrebare dacă casa mamei este sub sechestru cum o pot lua de sub sechestru sa i aparțină din nou ? Achitând doar suma datorata sau nu mai e posibil ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 16:27, 29 Noiembrie 2016
Daca imobilul nu a fost adjudecat inca, puteti achita datoria si sa solicitati ridicarea sechestrului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare sechestru asigurator aditzu1979 aditzu1979 Buna seara.Am cumparat prin licitatie acum 1 an de zile un apartament care era ipotecat la o banca si avea sechestru asigurator de la parchet deoarece fosta ... (vezi toată discuția)
Executare silita garant , intai pensie acum imobil? ContSters268276 ContSters268276 Buna ziua, am si eu o intrebare legata de executarea silita. O cunostinta a mamei a rugat-o acum un an de zile aprox. sa mearga sa gireze cu pensia pentru a ... (vezi toată discuția)
Casa sub sechestru vanduta de executori si nu poate fi intabulata popandrei popandrei Buna ziua, am o problema si va rog sa imi dati un sfat. am participat in cursul lunii decembrie 2013 la o licitatie imobiliara . In urma licitatiei am cumparat ... (vezi toată discuția)