avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Daune morale si materiale
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Daune morale si materiale

Buna ziua!
Ce se poate intampla daca nu ai posibilitatea de a platii daunele morale si materiale?
In hotararea judecatoreasca scrie ca sunt obligat in solidar cu Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România( B.A.A.R.), la plata catre partea civila a sumei de 160 000 lei, din care suma de 37 000 reprezinta daune materiale iar suma de 123 000 lei reprezinta daune morale cauzate de decesul victimei .
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 12:04, 30 Noiembrie 2016
Plateste B.A.A.R.-ul. Acum depinde de situatia in fapt.
Pentru mai multe detalii ma puteti contacta pe 0752883104.
pai chiar daca ar plati BAAR-ul, dupa aceea s-ar intoarce impotriva dvs. cu actiune in regres; la fel face si cu asiguratorul pentru care plateste ... BAAR-ul e doar un mandatar legal al asiguratorului strain; NU plateste si pentru ceea ce incumba autorului faptei; nici FPVS (fostul) nu plateste pentru ce incumba autorului ci doar pentru riscurile neacoperite de asigurare
Zoya a scris:

pai chiar daca ar plati BAAR-ul, dupa aceea s-ar intoarce impotriva dvs. cu actiune in regres; la fel face si cu asiguratorul pentru care plateste ... BAAR-ul e doar un mandatar legal al asiguratorului strain; NU plateste si pentru ceea ce incumba autorului faptei; nici FPVS (fostul) nu plateste pentru ce incumba autorului ci doar pentru riscurile neacoperite de asigurare

Depinde de situatie. Poate ne explicati si noua in ce situatii plateste BAAR-ul si in ce situatii se intoarce impotriva autorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri victima accident rutier elijah_lg elijah_lg Am fost victima unui accident rutier in care vinovatul avea polita de asigurare expirata, avand si numere de Italia, si o alcolemie de 2,4 daca imi aduc aminte ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Daune civile pentru ucidere din cupa Robert003 Robert003 Salut, Am o intrebare in legatura cu o sentinta primita. Pe scurt am fost implicat in un accident rutier in urma caruia din pacate a decedat o persoana. In ... (vezi toată discuția)