avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Contract inchiriere masina
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Contract inchiriere masina

Buna ziua,

Va rog sa-mi comunicati pe cat timp pot sa fac un contract de prestari servicii pentru inchirierea unei masini in strainatate.
Eu am nevoie pentru 3 luni, astfel incat sa nu fie necesara inregistrarea in statul respect.
Suntem platitori de TVA, si scutiti cu drept de deducere, cum facturez?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contabilitate versus juridic tatianato tatianato Am un contract cu o institutie de stat care are ca obiect inchirierea unui spatiu comercial.In contract este stipulat doar ca plata chiriei se face pana in ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar chirii gacon gacon buna ziua, societatea noastra din Romania doreste sa inchirieze un teren unei societati din Ungaria, societate care inchiriaza respectivul teren in ... (vezi toată discuția)
Pfa, norma de venit, neinregistrat scopuri tva, ce implica depasirea pafonului Popu Popu Buna, sunt PFA, norma de venit, neinregistrat in scopuri de TVA. Facturez doar pentru o firma din SUA, servicii informatice; as dori sa stiu ce anume implica ... (vezi toată discuția)