buna ziua. eu locuiesc si lucrez in italia de 6 ani, unde evident imi platesc la zi toate taxele si asigurarile. dat fiind ca am un apartament in bucuresti, pe care vreau sa-l inchiriez, din 2017 se plateste cass pentru venitul obtinut din chirie, chiar daca eu sunt rezidenta in italia si imi platesc aici toate contributiile (sociale, sanatate, etc)? multumesc.
multumesc de raspuns. stiu ca cass se plateste si acum, dar daca fac dovada ca platesc acolo nu mai trebuie sa platesc si in romania. am citit insa pe un site pe net ca asta era in 2016 si ca din 2017, chiar daca fac dovada ca platesc in strainatate, trebuie sa platesc si in romania. e adevarat?
multumesc de raspuns, scuzati-ma pentru insistenta. repet intrebarea: stiu ca cass se plateste si acum, dar in 2016 se punea problema ca daca fac dovada ca platesc acolo nu mai trebuie sa platesc si in romania. am citit insa pe un site pe net ca din 2017 s-ar schimba lucrurile, chiar daca fac dovada ca platesc in strainatate, trebuie sa platesc si in romania. e adevarat?