In urma cu 5 ani si jumatate am facut un credit la Garanti Bank de 15000 lei la care ei mi-au atasat un card de credit sau linie de credit, Dumnezeu stie cum ii zice, de 1200 de lei, cateva luni mai tarziu am facut o refinantare la ING, inchizand creditul si linia de credit de la Garanti Bank.
Acum, dupa 5 ani ma trezesc cu poprire pe contul de salariu cum ca am datorie de 2600 de lei la Garanti pt ca nu am inchis nu stiu ce cont.
Tin sa va mentionez ca banii de la ING, refinantarea, au fost virati in cele 2 conturi date de Garanti Bank prin virament bancar fara cau eu sa pun fizic mana pe acei bani.
Greseala mea e ca am fost in agentia Garanti la momentul acela si nu am cerut, pt ca nu am stiut, decizia de inchidere a conturilor.
Acum ei imi pun in carca, dupa 5 ani, linia aceea de credit de 1200 de lei si imi spun ca a fost redeschisa prin acord telefonic cu mine, adica eu am facut un contract, (din nou dupa ce am inchis conturile la ei) prin telefon fiind apelat de un agent al.lor iar eu fiind de acord!
Intrebarea mea este , ce pot face in aceasta situatie, eu neavand deciza de inchidere a conturilor?
P.s- tot ce am ca dovada in sprijinul meu sunt cele 2 scrisori de la Garanti catre ING in care sunt stipulate conturile si sumele aferente ce trebuiesc achitate si dovada de la ING ca acele sume au virate in acele conturi!
Va rog mult sa ma ajutati!!!