avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CARTE DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CARTE DE MUNCA

As dori sa stiu de unde trebuie sa cumpar carnetul de munca si cum trebuie sa procedez pentru a-mi face carte de munca, mai bine zis pentru a-i determina pe cei de la secretariat sa imi faca o carte de munca. Din cat am discutat cu ei, nu se grabesc, motivand ca nu se mai fac - nu stiu conform carei legi - carti de munca in viitor. Eu insa ma grabesc. De aceea vreau sa cumpar eu insami carnetul de munca si sa-l bag sub nasul secretarului. Intrebarea mea este unde gasesc si in ce lege scrie ca am dreptul la asa ceva sau nu...
Va multumesc anticipat pentru ajutor, in speranta ca voi primi lamuriri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:27, 8 Decembrie 2010
Dupa 01.01.2011 , decretul va fi abrogat ..iar dupa aceasta data evidenta salariatilor se va face prin REVISAL:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti de munca gaba gaba Ce se intampla cu cartile de munca incepand cu 01.01.2009? Se va trece la evidenta electronica? Multumesc. (vezi toată discuția)
Carte de munca cristina_alx cristina_alx Buna ziua, Sotul meu si-a pierdut cartea de munca. De la ITM a fost indrumat catre Monitorul oficial, dar de acolo i s-a raspuns ca, incepand cu 1 ianuarie ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime liliigretz liliigretz Adeverinta de vechime pentru un angajat se elibereaza pe toata perioada lucrata intr-o unitate sau numai pentru perioada 01.01.2011 pana in prezent? Mentionez ... (vezi toată discuția)