avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN pentru cursuri online de nutritie si ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN pentru cursuri online de nutritie si recomandare specialisti

Doresc sa infiintez SRL-d care va avea ca activitate:
- vanzarea de cursuri video online despre nutritie pe care le va si produce firma
- recomandarea online a specialistilor nutritionisti (dorim sa percepem un comision pentru promovarea pe site, dar si sa percepem comision pentru clientii pe care-i aducem specialistului)
- organizam evenimente pentru promovarea unui stil de viata echilibrat prin nutritie si miscare
De ce coduri CAEN este nevoie pe langa cel dedicat comersului online 479?
Sunt necesare si codurile: CAEN 8690 ALTE ACTIVITATI REFERITOARE LA SANATATEA UMANA, 8230 ACTIVITATI DE ORGANIZARE A EXPOZITIILOR, TÂRGURILOR SI CONGRESELOR si 9329 - Alte activităţi recreative şi distractive n.c.a. ?
Multumesc pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Cod caen concerte Cosminmuzic Cosminmuzic Buna ziua! Caut un cod Caen pentru organizare de concerte sau evenimente muzicale care sa între la categoria de servicii dau măcar un loc unde pot vedea cum ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru organizare evenimente Florin0684 Florin0684 As dori sa stiu ce cod caen am nevoie pentru organizare evenimente si care sunt evenimentele care intra la aceasta categorie? (vezi toată discuția)
Cod caen pentru organizari de evenimente, petreceri mese festive Menthor Menthor Care ar fi Codul CAEN pentru o activitate principala de organizare de evenimente si mese festive (gen nunti , botezuri?) Multumesc (vezi toată discuția)