avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Darea in plata pentru codebitor
Discuție deschisă în Executare silită

Darea in plata pentru codebitor

Buna seara, In 2008 am ajutat (codebitor) pe cineva cu salariul pentru a lua un credit, a platit cateva rate dupa care a plecat din tara (asa cred, nu reusesc sa dau in nici un fel ), la acest credit a mai fost o persoana care a girat cu apartamentul, care a fost luat de banca si vandut. Mie mi se opreste in continuare 1/3 din salariu, se poate sa scap de aceasta problema odata cu legea dari in plata ? Nu am cum sa iau contact cu imprumutatul sau girantul.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:41, 3 Decembrie 2016
Pai ce sa dati in plata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu creditul maria51 maria51 am girat pe un coleg la banca DECEBAL DEVA,colegul a mai contactat un credit cu gaj apartament,mentionez ca ambele credite le-a facut in acelas an,la creditul ... (vezi toată discuția)
Proprire cont giranti anamaria30 anamaria30 buna seara!am un credit luat de la o banca,iar ca ipoteca am pus gaj apartamentul parintilor.in cele din urma am ajuns la executare,dar au pus proprire si pe ... (vezi toată discuția)
Coplatitor la un credit de nevoi personale cu ipoteca mirusaby mirusaby Buna ziua, Am si eu urmatoarea pb.: in 2008 am girat pe cineva, o ruda apropiatala un credit de nevoi pers. cu ipoteca.In 2010 cand eu am vrut sa fac o ... (vezi toată discuția)