avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... intrebare-raspuns??
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

intrebare-raspuns??

de ce nu pot raspunde la intrebari? de ex la intrebarile utilizatorilor? nici pe al meu nu pot comenta.. rog rapsuns.. :)
Cel mai recent răspuns: david9797 , utilizator 09:07, 6 Decembrie 2016
la fel si eu
In mod sigur accesati de pe telefonul mobil. Trebuie sa bifati "versiune site desktop" din partea dreapta sus a meniului unde sunt 3 pct vertical. De fiecare data.
acum avem si varianta pentru mobil, asta insemnand ca si deschizand de pe mobil exista buton pentru "raspunde".
Este adevarat dar apare numai butonul raspunde fara celelalte butoane.
Pai asta vor, sa răspundă. O pot face și în varianta pe mobil sau accesând varianta desktop.

Alte discuții în legătură

De ce nu se pot da răspunsuri prin telefon pe forum ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Va rog sa mă ajutați cu un răspuns : De ceva vreme încerc sa trimit întrebări de pe telefon pe acest site și văd că mi le duelează, ... (vezi toată discuția)
Nu se mai poate scrie pe forum de pe telefonul mobil? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI De ceva timp am observat ca nu se mai poate scrie pe forum dupa telefonul mobil. Imi apare o alta structura care face imposibila orice scriere. Imi apare o ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea de a raspunde anila28 anila28 Buna ziua,eu ma loghez de pe telefon vad ce mi se raspunde la intrebari dar nu am vreo optiune de a si putea raspunde Cum pot raspunde neavand acces decat de ... (vezi toată discuția)