avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii De ce nu se pot da răspunsuri prin telefon pe Forum ?
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

De ce nu se pot da răspunsuri prin telefon pe Forum ?

Bună ziua !
Va rog sa mă ajutați cu un răspuns :
De ceva vreme încerc sa trimit întrebări de pe telefon pe acest site și văd că mi le duelează, adică mi le trimite de 2 ori.
Nu se pot trimite nici răspunsuri la întrebări.
Va rog, mă poate îndruma cineva cum se poate face aceste lucruri ?
Va mulțumesc !
Pe telefon site-urile apar in versiunea "mobil".

Pentru accesarea in versiunea "web" in partea dreapta sus a display-ului telefonului accesati meniul cu 3 liniute (puncte) si apoi bifati casuta "versiune site desktop".

Trebuie sa procedati asa de fiecare data cand accesati site-ul si nu apar toate butoanele.

Daca este necesar micsorati/mariti display-ul telefonului.
Va multumesc tuturor pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare-raspuns?? david9797 david9797 de ce nu pot raspunde la intrebari? de ex la intrebarile utilizatorilor? nici pe al meu nu pot comenta.. rog rapsuns.. :) (vezi toată discuția)
Nu se mai poate scrie pe forum de pe telefonul mobil? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI De ceva timp am observat ca nu se mai poate scrie pe forum dupa telefonul mobil. Imi apare o alta structura care face imposibila orice scriere. Imi apare o ... (vezi toată discuția)
Probleme tehnice feliciaburducea feliciaburducea Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu 2 probleme pe care le intampin pe site ul dvs: 1. Scriu intrebarea in forum, dar nu pot bifa sa primesc pe mail ... (vezi toată discuția)