avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Ministerul invatamantului - testele elevilor
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Ministerul invatamantului - testele elevilor

nu stiu daca exista un paragraf in legea invatamantului,care sa interzica profesorilor din invatamantul gimnazial,sa dea testele copiilor acasa,,,eu nu am gasit nimic,,,sunt deacord cu acest aspect,,,sa nu dea testele originale,,,dar macar sa faca xerox dupa teste si sa le trimita parintilor,,,sau sa le dea dirigintei,care sa faca o sedinta cu parinti la fiecare sfirsit de luna ,,,iar diriginta sa dea testele parintilor,pt a putea sa isi ajute copii unde nu au stiut,,,poate ca profesori nu mai fac in clasa exercitiile care au fost date in teste.
Cel mai recent răspuns: doru80 , utilizator 08:29, 5 Decembrie 2016
Buna ziua,
Continutul TUTUROR testelor trecute il gasiti pe portalul Ministerului Invatamantului.
buna ziua, nu continutul testelor ma intereseaza,,,ci rezolvarea,,,mai precis testul ca atare,,,unde sa vad si eu cum a inteles copilul ceea ce ia predat profesorul la clasa, si ce a inteles el din testul respectiv,,,ca mai departe sa stiu si eu sa ma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura minor cico2cico cico2cico Buna ziua. Am si eu 2 intrebari : Diriginta solicita copilului meu sa semneze diferite procese verbale, declaratii sau instiintari. Desi am cerut acesteia si ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor fara a anunta celalalt parinte... ratonu ratat ratonu ratat Buna seara, voi incerca sa prezint speta cat mai pe scurt: In hotararea finala a instantei s-a stabilit exercitarea in comun a autoritatii parintesti, ... (vezi toată discuția)
Fondul scolii? la o scoala de stat ? Saso Saso ce puteti sa imi spuneti despre obligativitatea platii fondului scolii la o scoala de stat? sint obligata sa-l platesc? am inteles, de comun acord sa platim ... (vezi toată discuția)