avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legislatie trimitere documente format electronic
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legislatie trimitere documente format electronic

Buna ziua!Doresc sa atasez un document la dosar (o adeverinta) si intentionez sa trimit acest document prin e-mail ,scanat, catre institutia la care am depus dosarul.Eu nefiind din acelasi oras, nu are rost sa mai fac un alt drum doar pentru a mai atasa o adeverinta. Vreau sa stiu daca este legal,daca exista vreun articol in care se invoca faptul ca , documentele trimise prin format electronic sunt valabile...n-as vrea sa am surprize ca imi vor respinge dosarul pentru chestia asta.Cei care primesc dosarele respective (resurse umane) nu au stiut exact daca pot proceda in acest fel.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:41, 5 Decembrie 2016
Cel mai sigur este sa o trimteti prin posta, recomandat cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinarea la un proces de succesiune StefanS2020 StefanS2020 Se poate trimite la dosar scanata sau trebuie semnatura in original - pix albastru? Primesc sfaturi contrare de la doi avocati. (vezi toată discuția)
Buna seara. am demisionat acum 2 saptamani (pe 31 iul) de la ... alex25121985 alex25121985 Buna seara. Am demisionat acum 2 saptamani (pe 31 iul) de la actualul loc de munca. Am trimis notificarea de demisie pe email. Am trimis emailul in acceasi ... (vezi toată discuția)
Am o factură scanată, primită pe e-mail și printată, însă contabila nu vrea sa o deconteze. ce este de făcut? Gya2000 Gya2000 Am o factura scanata, primita pe e-mail si printata, insa contabila nu vrea sa o deconteze. Ce este de facut? Mentionez ca nu pot intra in posesia unei facturi ... (vezi toată discuția)