avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat Urbanism Expirat din vina primariei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat Urbanism Expirat din vina primariei

Buna ziua,
Am obtinut CU de la Primaria S2 si apoi am depus toate actele solicitate in vederea obtinerii autorizatiei de constructie.
Ulterior am primit o serie de cerinte din partea primariei, in scris ( pentru completarea dosarului pentru autorizatie). Unele din cerinte solicitate fiind nefondate ( spre exemplu aveam viza ISC pe dosarul DTAC) insa angajatul primariei nu s-a uitat bine in dosar si mi-a solicitat aceasta viza. Apoi dupa ce m-am dus la primarie si i-am rugat sa se uite in dosar dupa viza, au recunoscut ca exista. Ulterior am primit o alta solicitare de depunere planuri in original (planuri care erau de fapt depuse in dosar) .In sfarsit, una peste alta din instiintari in instiintari am ajuns ca mi-a expirat CU fix cu doua zile inainte de a-mi pune viza si a-mi da autorizatia.
Angajata primariei m-a sfatuit sa depun din nou actele pentru CU...

Am rugamintea de a-mi spune ce trebuie sa fac, avand in vedere aceasta situatie.
Intrebarea este:
Daca valabilitatea CU este inghetata odata cu momentul depunerii actelor pentru autorizare?
Daca pot sa depun o sesizare in care sa mentionez ca din cauza lor s-a tergiversat procesul de obtinere autorizatie constructie pana cand a expirat CU. Are rost sa solicit o audienta la primar ?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Bucureti77 , utilizator 15:03, 6 Decembrie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati fi putut cere prelungirea valabilitatii lui. Cat timp era valabil?
2 ani, insa daca nu-mi dadeau atat de multe instiintari de completare (6 la numar) ma incadram lejer.
Instiintarile nu au cuprins toate actele care lipseau ci pur si simplu dupa ce faceam completare, peste 30 zile, voiau alta completare si apoi alta, chiar instiintari dublate...,
Merci

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)
Carte tehnica imobil popescu2 popescu2 Se da bloc construit in 2007. Asociatie proprietari infiintata 2008. Constructorul nu preda cartea tehnica presedintelui asociatiei. Reclamatii ISC fara ... (vezi toată discuția)
Studiul geotehnic - verificator andreib andreib Ma aflu intro situatie fara iesire. Concret am depus o documentatie in vederea autorizarii unei constructii de locuinta parter plus mansarda. Am primit ... (vezi toată discuția)