avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legea mamelor eroine
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legea mamelor eroine

Pot beneficia de aceasta lege si mamele ce au copii maturi ? De exempul: mama are 3 copii , 35 , 34 si 26 ani ; soacra mea are 4 copii , din care o sarcina cu gemeni (unul din gemeni a murit la varsta de 12 ani ), la fel toti sunt majori , 31, 29, 27 si 24 ! Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata din 2007 alissaa alissaa Buna ziua, Aveti cumva informatii referitoare la conditiile de pensionare anticipata dupa aderarea la UE? Mama mea ar putea sa se pensioneze anticipat, dar ... (vezi toată discuția)
Drepturi mama si tata de gemeni Floricica88 Floricica88 Buna ziua, As dori sa stiu care sunt drepturile atat banesti cat si nebanesti(zile de concediu...etc) de care pot beneficia parintii de gemeni(atat mama cat ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza ? gadrian gadrian Buna ziua, Sunt pensionar iesit la limita de varsta, deci cu drept de munca. Pana in prezent am lucrat la 3 societati(srl-uri) cu contract de munca de 8 ore, ... (vezi toată discuția)